Software ondersteuning

Wij kunnen u ondersteunen bij het kiezen, aanschaf, installatie en beheer en of instructie van verschillende soorten software. Uiteenlopend van OS'en, back-up software, virusscanners, encryptie en synchronisatie software en meer.

Wij zijn bekend met Windows 7, Windows 8 en 8.1, Windows Server 2008 en 2012 (R2), Sophos, NOD32, DiskCryptor, etc....

 

Sophos

itsBOSCH heeft een lange en goede ervaring en kennis van Sophos antivirus, SPAM en applicatie controle programmatuur.

Sophos leverd voor bedrijven een totaal pakket. Virus scanners voor clients en servers, applicatie controle, firewall en SPAM voor exchange.

Alle clients en servers worden vanuit een centraal beheer omgeving beheerd. dit maakt het beheer eenvoudig en de controle op updates en alle instellingen zeer eenvoudig en overzichtelijk.

Sophos heeft een snelle responce tijd indien er nieuwe virussen uitkomen.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om deze software te testen bekijk de website van Sophos.

Wiki Software

Voor diverse doeleinden kan Wiki software worden ingezet.

Er zijn verschillende programma's die mogelijk voldoen aan de eisen. Op de Website www.wikimatrix.org is handig een keuze te maken uit de verschillende software pakketten.

Symantec backup software

Symantec backup is het programma voor het maken van backups voor MKB en grote.

Het programma is zeer sterk in hetmaken van backups van diverse Server onderdelen. Zoals de data, Exchange store's met userbox recovery, system recovery, SQL en nog veel meer. 
De bediening kan vanuit 1 centraal punt gebeuren en kan de backups naar verschillende media's schrijven. Bestanden zijn in zeer korte tijd te herstellen. Er zijn simpele maar ook zeer uitgebreide mogelijkheden voor het maken van backup instelbaar.

Voor meer informatie bekijk de Symantec website.